Renault Kadjar

STERKE PERSOONLIJKHEID
De gestroomlijnde motorkap, het prachtige silhouet en de verfijnde grille: de Renault KADJAR nodigt u uit om verder te gaan en uw grenzen te verleggen. Het krachtige en inspirerende design maakt de dynamiek van de auto nog mooier. Het opvallende verlichtingssysteem benadrukt de persoonlijkheid van de auto. Dankzij de Full LED- en Pure Vision-technologie heeft u 's nachts en overdag beter zicht. U heeft zich nog nooit zo fijn gevoeld in een auto. De hoogwaardige materialen, de comfortabele zittingen, de sportieve rijhouding en het verfijnde geluidssysteem maken elke ervaring in de KADJAR nog intenser. Dare to live!

RENAULT KADJAR: AVONTUURLIJK EN VERLEIDELIJK
Na het succes van de Renault Captur crossover in het B-segment, breidt Renault met de Kadjar zijn crossover-aanbod uit naar het C-segment. Hij is gebaseerd op het C-/D-platform van de Alliantie Renault-Nissan. De ervaring die de Alliantie heeft op het gebied van crossovers, is in de Kadjar gebundeld. Met de Kadjar heeft Renault internationale ambities. Renault produceert de Kadjar in het Spaanse Palencia voor de Europese markt, verschillende Afrikaanse landen en de landen langs de Middellandse zee. Vanaf 2016 wordt de Renault Kadjar ook in het Chinese Wuhan geproduceerd en is daarmee de eerste Renault die op Chinese bodem wordt gebouwd.
De Renault Kadjar is ontworpen onder leiding van Nederlander Laurens van den Acker (Directeur Industrial Design) en is een frisse, atletische verschijning van 4,45 bij 1,84 meter. Zijn lage daklijn geeft de auto een dynamische uitstraling. De brede spatborden met zwarte wielkastranden en de sensuele lijnen over zijn licht bollende flanken geven de Kadjar een vloeiend, atletisch silhouet. Alle versies zijn voorzien van buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur. De raamlijsten, de omlijsting van de dagrijverlichting en de dorpelpanelen zijn verchroomd. De carrosseriekleur Rouge Flamme is de introductiekleur. Fraaie lichtmetalen 17” of 19” wielen accentueren het robuuste karakter van de Kadjar. De bodemvrijheid van maar liefst 190 mm, het front met de opvallende grille en de skidplates onderstrepen de avontuurlijke inslag van de Renault Kadjar. De Renault Kadjar is voorzien van een nieuw koplampdesign, dat is geïntroduceerd op de nieuwe Espace. De dagrijverlichting in de vorm van een C bestaat uit een reeks led-lampen, waarmee de auto zich extra onderscheidt. 


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden