Renault Mégane coupé

DESIGN
Onmiskenbare elegantie. Perfecte souplesse. Een stoer en sportief karakter. Aan het trefzekere design van de nieuwe Mégane Coupé is een dynamische en stijlvolle voorzijde toegevoegd. Met het karakteristieke ruitsymbool, de fraaie LED-verlichting die het donker verjagen en de strakke motorkap waaronder een krachtige motor schuilgaat. Rijden maar!

PRESTATIES
Dankzij de Energy-motoren rijdt de nieuwe Mégane Coupé soepel, efficiënt en zuinig. Bij vier motoren is zelfs Formule 1®-technologie toegepast, waardoor de nieuwe Mégane Coupé rijcomfort combineert met zuinigheid en milieuvriendelijkheid.

TECHNOLOGIE
Door al zijn handige technische snufjes, zoals RS Monitor, heeft de nieuwe Mégane Coupé een grote voorsprong op de concurrentie genomen. Dankzij het multimediasysteem Renault R-Link, het volle Bose®-geluid, de Handsfree Card, de analoge meters en de achteruitrijcamera behoudt u op elk moment de controle! En u rijdt nog veiliger dankzij het Visio System®, een ware ‘beschermengel’. Technologie die u het leven gemakkelijk maakt, zodat u zich kunt concentreren op de essentie van autorijden: het rijplezier.

 

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden