Renault Espace V

Alles verandert met de Nieuwe Renault Espace. Schitterende lijnen in een krachtig en vloeiend ontwerp. De typische kenmerken van een crossover geven elegantie aan deze unieke auto. Elk detail ademt ESTHETISCHE EMOTIE: verhoogde taillelijn, gespierde schouders, ingetogen hoogte, imposante voorkant in de stijl van het nieuwe ontwerp van Renault, lichtsignatuur met PURE VISION LED, wielen en chroom benadrukken de kracht van de lijnvoering. Een voorproefje van de wervelende emoties die u binnen te wachten staan.

RENAULT MULTI-SENSE, CONFIGUREER UW PERSOONLIJKE RIJBELEVING
Beleef een geweldige en ongekende rijervaring met het Renault Multi-SENSE®-systeem door het kiezen van een van de werelden van 'comfort' tot 'sport'. Renault Multi-SENSE® stemt de diverse systemen in de Espace feilloos op elkaar af om het rijplezier en het comfort te vergroten, zoals het 4Control®-onderstel, Electronic Damper Control, de ambianceverlichting in het interieur en het sfeergeluid dat u kan selecteren en personaliseren. Met de nieuwe Espace introduceert Renault een totaal nieuwe dimensie op het gebied van rijplezier. U bepaalt zelf wat er gebeurt – op elk moment en bij elke snelheid. ... de tijd is aan u.

EN UITNODIGING OM OPTIMAAL VAN UW REIS TE GENIETEN
Beleef elke reis als een unieke ervaring. Bekijk de wereld vanuit een breed perspectief door het enorme panoramische glazen oppervlak van 7 m2. Het interieur wordt bepaald door een intens gevoel van welzijn: buitengewoon gemak en een ongekend gevoel van comfort voor 2 tot 7 inzittenden. Stijlvol, comfortabel en ... praktisch. Ontdek de intuïtieve technologie... een lichte aanraking op het centrale touchscreen of kofferbak en de achterstoelen klappen in en verdwijnen onder de laadvloer.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden