Renault Trafic

Innovaties voor dagelijks gebruik
Een robuust en dynamisch design, een compleet nieuw interieur, unieke uitrusting en nog efficiëntere motoren: de nieuwe Trafic innoveert op elk vlak. Zijn cabine is een 'mobiel kantoor' waarin al uw mobiele apparaten perfect worden geïntegreerd. Handig: hij heeft de grootste laadlengte in zijn klasse. Zijn soepele en bijzonder zuinige motoren zijn voorzien van de beste technologie. Met de nieuwe Trafic profiteert u dagelijks van deze innovaties.

Een 'mobiel kantoor'
Het interieur van de nieuwe Renault Trafic is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine bevat allerlei slimme systemen voor uw tablet, laptop en telefoon, om ze aan te sluiten en op te laden. U beschikt in het interieur over 90 liter opbergruimte om al uw spullen te organiseren en binnen handbereik te houden. Innovatief, praktisch en comfortabel... Met de nieuwe Trafic wordt mobiliteit gemakkelijk.

Comfortabele kuipstoelen
Door het dichte schuimrubber en de grote aandacht die aan de vorm is besteed, bieden de stoelen van de nieuwe Trafic uitstekende ondersteuning van de lendenen. En dankzij de optimale verstelmogelijkheden van de stoelen (hoogte, lendesteun, lengterichting) en het stuur (hoogte en diepte) vindt u altijd uw ideale rijpositie.

Meet zijn vindingrijkheid
Voor de nieuwe Trafic heeft Renault unieke toepassingen ontwikkeld om de laadruimte nog beter te benutten. Zijn unieke systeem met het luik onder de bijrijdersbank maakt het mogelijk om materiaal te vervoeren met een lengte tot 4,15 meter. Nog meer gebruiksgemak: een inwendige imperiaal en een uitgebreid gamma accessoires... Slim bedacht, de nieuwe Trafic biedt oneindig veel mogelijkheden.

De nieuwe Trafic beschikt over tal van handigheden waardoor de beste laadcapaciteit op de markt wordt geboden. Het nieuwe luiksysteem onder de bijrijdersbank maakt het mogelijk om 1,2 m aan lengte te winnen, zodat er met gesloten deuren materiaal van 3,75 m vervoerd kan worden (4,15 m in de L2 versie). Met het blokkeersysteem van de linker achterdeur kunnen er, indien nodig, nog langere voorwerpen worden vervoerd. Hiermee kan de bestuurder met een geopende rechter achterdeur rijden. Het laadvolume - 5,2 m3 voor de L1 varianten en 6 m3 voor de L2 varianten - is vergroot dankzij de extra lengte van de laadruimte die nog steeds een 'hoekig' design heeft. De nieuwe Trafic biedt u ook de mogelijkheid om 3 europalets te vervoeren vanaf de L1 varianten. De nieuwe Trafic is nog praktischer en biedt u unieke uitrustingen, zoals de handsfree card, de inwendige imperiaal en tot 18 bevestigingspunten (afhankelijk van de versie) in de laadruimte. Om het opbergen gemakkelijker te maken en het vervoer veiliger, wordt de nieuwe Trafic geleverd met meer dan 60 accessoires, waarvan ongeveer dertig zijn gericht op het laden. Bij elk beroep past een eigen nieuwe Trafic: er zijn talloze ombouwmogelijkheden om de auto te laten voldoen aan de specifieke eisen van uw werkzaamheden. De nieuwe Trafic is uitgerust met een af-fabriek voorbereiding voor ombouwmogelijkheden, hierdoor wordt de ombouw vergemakkelijkt en is er een nog groter aantal ombouwmogelijkheden mogelijk. Renault maakt in Europa gebruik van een uitgebreid netwerk van gecertificeerde carrosseriebouwers die uw Trafic volledig volgens uw wensen kunnen aanpassen. In de nieuwe Trafic is er genoeg ruimte voor vindingrijkheid.

Energy dCi motoren - dubbel zo krachtig
De nieuwe Trafic profiteert van de technieken die onder meer zijn gebaseerd op de ervaring en het succes van Renault in de Formule 1 en biedt een gamma motoren die zuinigheid, kracht en souplesse combineren. De 1.6 dci energy twin turbo is erin geslaagd om het verbruik onder de grens van 6 l/100 km* te brengen, terwijl het rijplezier behouden blijft.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden