Renault Mégane hatchback

Design
De nieuwe Renault Mégane komt eraan. Bij deze auto is het liefde op het eerste gezicht dankzij de geheel vernieuwde vormgeving van de voorzijde, de harmonieuze en expressieve lijnen, het gestileerde en stoere logo en de markante looks van de LED-dagrijverlichting. De nieuwe Mégane is goed doordacht, innovatief, elegant en vitaal. Voor uw plezier en dat van uw passagiers.

Nieuwe Energy-motoren
Energy-motoren: meer technologie, meer plezier en nu nog zuiniger. 
Energy-motoren zitten boordevol innovaties voor meer rijcomfort en een lager brandstofverbruik. Deze motoren zijn dynamisch, krachtig en zuinig, stoten slechts een beperkte hoeveelheid CO2 uit en reageren snel op de commando’s van de bestuurder. Een aantal motoren is rechtstreeks afkomstig uit de wereld van de Formule 1®. Wat rijplezier betreft, is niets aan het toeval overgelaten. En wat brandstofverbruik en emissies betreft, scoren Energy-motoren ook zeer goed. Downsizing (reductie van de cilinderinhoud), Stop & Start (een nieuw regeneratief remsysteem): innovaties die de Energy-motoren milieuvriendelijk maken terwijl ze voor veel rijplezier zorgen! En natuurlijk is de nieuwe Mégane ook gewoon betrouwbaar, efficiënt en veilig. Dat is goed voor uw portemonnee en goed voor uw gemoedsrust.

Technologie
Qua uitrusting loopt de nieuwe Mégane voorop. Van het multimediasysteem Renault R-Link tot het volle Bose®-geluid en de handsfree card: u behoudt altijd de controle! En u rijdt nog veiliger dankzij het Visio System®. Met deze voorziening detecteert een camera aan de voorzijde de wegmarkeringen en de positie van de auto. De nieuwe Mégane waarschuwt u wanneer u van de rijbaan afwijkt en schakelt automatisch het groot licht in als de omstandigheden dat vereisenRenault biedt een aantal innovatieve nieuwe technologieën die uw dagelijks leven een stuk eenvoudiger maken: een achteruitrijcamera voor soepel inparkeren, elektronisch geregelde bi-zone airconditioning, enzovoort. Geniet met volle teugen van uw reis achter het stuur van de nieuwe Mégane.


+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden