GELDERSE HERWERS GROEP VERKOZEN TOT RENAULT DEALER OF THE YEAR 2012

Topprestatie op het gebied van sales en klanttevredenheid
De Herwers Groep is voor de derde achtereenvolgende keer in Nederland verkozen tot Renault Dealer of the Year. Tijdens de jaarlijkse Renault Dealer of the Year-verkiezing is de in het oosten van ons land gevestigde dealergroep als winnaar uit de bus gekomen. De verkiezing weegt de totale prestatie van een Renault-dealerbedrijf: de Sales- en After Sales-activiteiten, de kwaliteit van de servicelening en de rentabiliteit.

De Herwers Groep heeft Renault-vestigingen in Hengelo, Doetinchem, Neede en Zevenaar en operators in Doesburg, Zelhem, Aalten en Winterswijk. Het bedrijf werd in 2012 ook al verkozen tot Dealer of the Year 2011 en het jaar daarvoor als eerste in de Renault Global Quality-wedstrijd, de voorloper van Dealer of the Year. ‘Het is een bevestiging’, zegt Jos Herwers, Directeur van de Herwers Groep. ‘Maar tevens is het een continu proces’. De Friese dealer ABD Renault heeft de 2e plaats behaald in de DOTY 2012-verkiezing, Renault Nieuwendijk eindigde op de 3e plaats. Dit jaar heeft de Segerink & Wolbers Groep de aanmoedigingsprijs ontvangen.

Constant hoge kwaliteit
De prijswinnaars van de Dealer of the Year-verkiezing zijn bekend gemaakt tijdens een feestelijke dealerbijeenkomst ter gelegenheid van de Captur Drive-Away op het hoofdkantoor van Renault Nederland op Schiphol-Rijk op 6 mei jl. ‘Wij zijn trots op de professionele wijze waarop ons dealernetwerk bezig is met het bewerken van hun markt en daarbij een hoge mate van klanttevredenheid nastreeft,’ aldus Jean-Paul Renaux, directeur Renault Nederland. Hij sprak lovende woorden over de organisatie van de dealers en hun professionele medewerkers.

Renault Dealer of the Year
Met de Dealer of the Year-verkiezing stimuleert Renault zijn dealers wereldwijd om nóg beter te presteren. De wedstrijd draait om de prestaties op het gebied van Sales, After Sales, kwaliteit van serviceverlening én rentabiliteit. Renault beoordeelt dealers maandelijks op tien prestatie-indicatoren, zoals klanttevredenheid en leadopvolging. 10 procent van de beoordelingscriteria is lokaal georiënteerd, om rekening te kunnen houden met de verschillende omstandigheden in de diverse landen. De overige 90 procent is wereldwijd hetzelfde. De beoordelingsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het doel van de Dealer of the Year-verkiezing is het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van de winstgevendheid.

+ Lees verder op renault.nl

Meer nieuws

11 Dec

Renault toont nieuwe innovaties

Renault presenteert vandaag een aantal innovaties voor 2015. Na de presentatie van he...

13 Nov

R-link beste volgens Consumentenbond

De Consumentenbond heeft van acht populaire auto’s het geïntegreerde naviga...

02 Okt

Renault vindt de Espace opnieuw uit

De Renault Espace is herboren en als grote, elegante en robuuste crossover vormgegeven...

12 Sep

Showroomdebuut nieuwe Renault Trafic

De volledig nieuwe Renault Trafic staat vanaf zaterdag 13 september bij de Nederlandse...

28 Aug

De nieuwe Twingo: Kleurrijk, speels en fun-to-drive

Renault heeft de Twingo opnieuw uitgevonden. Ruim twintig jaar na de lancering van de ...

24 Jul

De nieuwe Twingo nu bij Drogtrop Heemskerk!

De nieuwe Renault Twingo is on tour! Kom de nieuwe Twingo bewonderen bij Drogtrop ...

17 Jun

Nieuwe Renault Trafic vanaf € 16.990,-

De volledig nieuwe Renault Trafic arriveert in september bij de Renault dealer. De veel...

24 Okt

STRIJD OM DE EERSTE RENAULT DESIGN AWARD

Renault Nederland lanceert op 17 oktober een innovatieve en interactieve online campagn...