Renault 5

Ontdek de Renault 5

De iconische stadsauto is terug, nu 100% elektrisch. Met een innovatieve E-Tech-motor en een nieuwe batterij maakt de Renault 5 een verpletterende indruk. Reageert snel, versnelt soepel, heeft een lager zwaartepunt en wordt gecombineerd met een multi-link achterwielophanging voor nog meer rijplezier. Met de Renault 5 geniet je altijd van elke rit.

De Renault 5 is compact van buiten en heeft 5 zitplaatsen. Dankzij de parkeerhulp is manoeuvreren en parkeren zeer eenvoudig. Stap nu in de ultieme stadsauto voor dagelijks gebruik. De Renault 5 is nu te bestellen met een comfort range-batterij van 52 kWh (tot 410 km WLTP).

R5SOURCEFUL

De Renault 5 maakt een verpletterende indruk. Opvallender, speelser, vriendelijker en nog steeds oh zo chic. Een levendige, gewaagde stadsauto met een rijbereik tot 410 km*. Val jij voor zijn Franse charme? R5 is back!

Omdat de Renault 5 is uitgerust met een bidirectionele lader, kan hij elektriciteit opslaan én allerlei apparaten van stroom voorzien of opladen (je e-bike, barbecue of koffiezetapparaat). De Renault 5 barst van de innovaties.

Standaard voorzien van o.a.

  • lichtmetalen velg 18'' diamantées noir 'techno'
  • draadloze telefoonlader
  • adaptive cruise control
  • openR link 10,1" multimedia systeem: Google built-in,snelladen preconditioning, Arkamys audio
Nu voor
€ 32.990,-
Gratis offerte
HomeActiesRenault 5