Renault Arkana

Een sportieve en ruime hybride SUV

Deze nieuwe hybride SUV onderscheidt zich met zijn sportieve, vloeiende vormgeving en biedt een rijke uitrusting met een uitgebreide reeks comfort- en veiligheidssystemen. Tevens is de Renault ARKANA standaard voorzien van de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn die garant staat voor een uitstekende combinatie van efficiëntie en rijplezier.

De hybride technologie van E-TECH is geïnspireerd op de motorsport en biedt de perfecte combinatie van prestaties en efficiëntie. Begin je ritten in de stad altijd met de elektrische modus en rijd elektrisch voor 80% van je ritten. U kunt het brandstofverbruik verminderen tot 40%, in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor.

Door te remmen met energieterugwinning wordt de accu van de ARKANA E-TECH Hybrid tijdens het rijden automatisch opgeladen. Wat de omstandigheden ook zijn, u geniet altijd van heerlijke ritten met responsieve, snelle acceleraties. Voor optimale veelzijdigheid past de Arkana E-TECH Hybrid zich aan uw rijbehoeften aan.

oneindig veel plezier

De materialen van de Arkana voelen exclusief aan. Het glazen, panoramisch dak en de meeslepende geluidservaring van Bose® zorgen voor excellent rijplezier. De auto wordt geleverd met een connected systeem van hoge kwaliteit, drie comfortabele zitplaatsen achterin en een grote, modulaire bagageruimte. De Arkana biedt je ongekend veel mogelijkheden.

Standaard voorzien van o.a.

  • LED pure vision koplampen
  • elektronisch geregelde airconditioning
  • Renault handsfree card
  • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen
Nu voor
€ 35.190,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 529,- p/mnd
HomeActiesRenault Arkana