Renault KANGOO

Open voor nieuwe ontwikkelingen

Het is officieel: de nieuwe Renault Kangoo is verkozen tot International Van of the Year 2022!

Wat wil je ook, met dynamische rijeigenschappen en een fijne standaarduitrusting met onder meer airconditioning, cruisecontrol en parkeer-, licht- en regensensoren. En dat alles is verpakt in een strak, slim en fraai nieuw design. De nieuwe Renault Kangoo is leverbaar vanaf begin 2022.

Werk je veel in de stad? Dan is de Renault Kangoo voor jou de juiste keus als bedrijfswagen. Hij is compact én heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. Zo heb je genoeg ruimte voor je materiaal en kun je je bedrijfswagen door zijn praktische afmetingen altijd makkelijk parkeren.

20 slimme rijhulpsystemen

De noodstopbekrachtiging en de rijstrookassistent van de Kangoo zorgen ervoor dat jij veilig op weg gaat. En met rear vision assistance houd je perfect in de gaten wat er achter je wagen gebeurt . Je ziet het: je rijdt veilig en relaxt met de rijhulpsystemen van de Kangoo.

Verbind eenvoudig je mobiel met de Kangoo en maak gebruik van een moderne, gepersonaliseerde rijbeleving. Je krijgt eenvoudig toegang tot al je apps en onze handige connected services. Het 8"-scherm van je easy link-multimediasysteem koppel je moeiteloos met Android Auto™ en Apple CarPlay™.

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: de Renault-dealer heeft het allemaal voor je in huis. Speciaal voor jouw model. Hij geeft je graag advies en installeert jouw wensen binnen een mum van tijd. Jouw Renault nóg mooier maken, dan wij hem gefabriceerd hebben?

Standaard voorzien van o.a.

  • Dodehoekspiegel in zonneklep passagierszijde
  • Automatic Emergency Call
  • Carterbeschermingsplaat
  • Verhoogd laadvermogen
  • Zijschuifdeur rechts & Zijpaneel links
  • Middenconsole met 12V-aansluiting en 2 bekerhouders
Nu voor
€ 17.770,-
Gratis offerte
HomeActiesRenault KANGOO