Renault Mégane E-Tech Electric

Ergonomisch en ruim

Het exclusieve platform waar de Megane E-Tech electric op staat, heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra binnenruimte dankzij de verbrede structuur en een nieuw, extra-smal openR-dashboard: zo heb je 209 mm meer beenruimte achterin, en 33 l extra laadruimte.

Een exclusieve rijervaring

Het geheel nieuwe interieur is volledig ontworpen om het reizen extra comfortabel te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt en bedien het grote L-vormige openR-display met het grootste gemak.

Modulair design en opbergruimte

Draadloze inductielader voorin, USB-C-poort achterin, opbergvak in het midden, 33 l opbergruimte in het midden en aan de zijkanten en 440 l aan bagageruimte.

Pure technologie

100% elektrisch, nul concessies
Ons elektrische platform is uitgerust met een ultradunne batterij van 60 kWh en een compacte elektromotor van 160 kWh³. Het geoptimaliseerde gewicht, de verlengde wielbasis en het lage zwaartepunt verbeteren de wendbaarheid en staan garant voor een sportieve rijervaring.

tot 450 km met één laadbeurt
De Megane E-Tech 100% electric heeft een warmtepomp ter ondersteuning van een optimaal thermisch beheer en het behoud van het rijbereik. De oplossing voor al jouw mobiliteitswensen.

comfortabel op pad
Het navigatiesysteem bevat de locaties van laadpunten en stelt met Google een optimale route voor op basis van het batterijniveau. Zo kun je rustig je route volgen, en kom je automatisch langs een geschikt oplaadpunt.

Standaard voorzien van o.a.

  • 9" openR Link multimediasysteem Arkamis Classic audio en 4 speakers
  • bekleding stof EVA REC van gerecycled materiaal in grijs
  • buitenspiegelkappen in carrosseriekleur
  • lichtmetalen wielen 18"
Nu voor
€ 36.370,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 529,- p/mnd
HomeActiesRenault Mégane E-Tech Electric