Renault Mégane E-Tech Electric

Ergonomisch en ruim

Het exclusieve platform waar de Megane E-Tech electric op staat, heeft een volledig vlakke vloer. Er is extra binnenruimte dankzij de verbrede structuur en een nieuw, extra-smal openR-dashboard: zo heb je 209 mm meer beenruimte achterin, en 33 l extra laadruimte.

Een exclusieve rijervaring

Het geheel nieuwe interieur is volledig ontworpen om het reizen extra comfortabel te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt en bedien het grote L-vormige openR-display met het grootste gemak.

Modulair design en opbergruimte

Draadloze inductielader voorin, USB-C-poort achterin, opbergvak in het midden, 33 l opbergruimte in het midden en aan de zijkanten en 440 l aan bagageruimte.

Pure technologie

Kwalitatief hoogwaardig geluid van Harman Kardon

Het exclusieve nieuwe Harman Kardon-systeem biedt een fantastische ervaring voor alle passagiers. Dit systeem levert in totaal maar liefst 410W aan geluid via 2 tweeters aan de zijkanten van het dashboard, 2 woofers in de voordeurpanelen, 2 tweeters en 2 woofers in de achterdeurpanelen en 1 subwoofer in de bagageruimte. Vijf verschillende soundscapes en Quantum Logic Surround™-technologie maken van muziek een onvergetelijke ervaring in jouw Megane.

360° Innovatie
Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne batterij en een compacte elektrische motor van 160 kWh. De geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis, volledig vlakke vloer en een laag zwaartepunt maken de auto uiterst wendbaar.

Meer autonomie
De Megane E-Tech electric is één van de lichtste auto's in zijn segment (1620 kg). In de auto regelt een systeem automatisch de batterij- en motortemperatuur. Je beschikt zo altijd over een gelijk vermogen bij een grotere actieradius, ongeacht de buitenomstandigheden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12" openR Link met navigatie, Google integratie en Arkamis auditorium met 6 speakers
  • Hoge middenconsole met verstelbare armsteum, afsluitbaar opbergvak en bekerhouder
  • Adaptive vision LED koplampen met geïntegreerde mistlampfunctie en actieve bochtenverlichting
  • Achteruitrijcamera
  • Automaat met continue overbrenging
  • Middenconsole met verstelbare armsteun
  • F1 blade voor- en achterbumper in carrosseriekleur
  • Personaliseerbare verlichting aan de binnenzijde van de voorportieren
  • 12,3" TFT display voor de bestuurder
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
Nu voor
€ 38.370,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 599,- p/mnd
HomeActiesRenault Mégane E-Tech Electric