Renault Rafale

Ontdek de Renault Rafale

In 1934 bood een buitengewoon racevliegtuig nieuwe mogelijkheden: de Caudron-Renault Rafale. Nu inspireert dit gevleugelde design ons opnieuw om onze dromen op weg te helpen. Rijdt tot 80% van de tijd elektrisch in de stad en tot een snelheid van 130 km/u, zonder op te hoeven laden. De batterij laadt op tijdens het vertragen en remmen en zorgt ervoor dat je tot wel 40% brandstof kunt besparen.

wendbaarheid en stabiliteit

Bij lage snelheid stuurt het 4Control Advanced-systeem de achterwielen tot 5┬░ in de tegenovergestelde richting van de voorwielen. Dit zorgt voor een draaicirkel die vergelijkbaar is met die van een stadsauto. Boven een snelheid van 50 km/u draaien de achterwielen tot 1┬░ in dezelfde richting mee ter verbetering van de stabiliteit.

De Atelier Alpine-versie van de nieuwe Renault Rafale is het summum van Alpine-engineering. Een unieke combinatie van prestaties, nauwkeurigheid en wendbaarheid. Deze versie is uitgerust met een E-Tech 4x4-motor met 300 pk (van de nieuwste generatie plug-in hybrid-motoren), een Alpine Atelier-sportchassis voor optimaal comfort en chassisrespons, en het vierwielbesturingssysteem 4Control Advanced.

Standaard voorzien van o.a.

  • adaptive cruise control
  • LED pure vision koplampen
  • 12" openR high fidelity multimediasysteem Arkamys Auditorium met 3D geluid en Google integratie
  • achteruitrijcamera´╗┐
Nu voor
€ 47.490,-
Gratis offerte
HomeActiesRenault Rafale