Renault Symbioz

Ontdek de Renault Symbioz

De Renault Symbioz is een zeer complete SUV voor het hele gezin. Ontdek zijn high-tech uitrusting, zoals het openR link multimediasysteem met innovatieve Google services¹ en het Solarbay²® panoramadak.

Geniet het hele jaar door van veel licht in de auto en een perfect binnenklimaat met de Renault Symbioz. Het glazen Solarbay®-dak heeft vier verduisteringsinstellingen die je handmatig of met de spraakbediening via Google Assistent bedient.

ontdek het openR link-multimediasysteem met ingebouwde* Google services: realtime navigatie, spraakbediening en meer dan 50 apps.

connected rijbeleving

Je bedient je nieuwe Renault Symbioz eenvoudig via het openR link-multimediasysteem met ingebouwde Google-services*. Direct vanaf het 10,4" multimediascherm of via de My Renault-app.

In de stad rijd je met de nieuwe Renault Symbioz E-Tech full hybrid tot 80% van de tijd elektrisch┬╣ en bespaar je maar liefst tot 40% op brandstof┬▓. Als je remt of vaart mindert, laad je je batterij automatisch op, dankzij remmen met energieterugwinning. Je hoeft de nieuwe Symbioz niet aan te sluiten op een laadpaal om hem op te laden.

Standaard voorzien van o.a.

  • lichtmetalen velg 18'' diamant├ęes noir 'techno'
  • draadloze telefoonlader
  • adaptive cruise control
  • adaptive cruise control´╗┐
Nu voor
€ 36.490,-
Gratis offerte
HomeActiesRenault Symbioz