Renault TRAFIC

Een sterke en efficiënte bedrijfswagen

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vind je een flinken opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

Handig interieur

Stap achter het stuur van je Trafic en je bevindt je direct in je eigen kantoor. De Trafic is namelijk uit te rusten met een mobile office: je hoeft slechts de middelste stoel neer te klappen om het interieur om te vormen tot een mobiel kantoor. De perfecte plek om je laptop te plaatsen en werkdocumenten kwijt te kunnen op een draaibare voet in A4-formaat.

Open het handige doorlaadluik in de scheidingswand en je krijgt een bruikbare laadlengte van maar liefst 4,15 m. En dat is gelijk de langste laadlengte in zijn klasse. Daarnaast zorgt de praktische rechthoekige laadruimte voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

Standaard voorzien van o.a.

  • Bandenspanningcontrolesysteem
  • Bandenreparatieset
  • ABS met noodstopbekrachtiging
  • Noodremassistent
  • ESC-systeem met Hill Start Assist en Extended Grip Control
Nu voor
€ 25.330,-
Gratis offerte
HomeActiesRenault TRAFIC