Toekomstige modellen

nieuwe Renault Rafale

De Rafale, een dynamische, sportieve SUV-coupé. Het design van de Renault Rafale is geïnspireerd op de luchtvaart en weerspiegelt de verfijnde, gestroomlijnde vorm van een vliegtuigromp. De sportback-carrosserie is het resultaat van een uitgebreid ontwerptraject. Het lijnenspel gaat naadloos op in het landschap zonder de harmonie ervan te verstoren.

Hou mij op de hoogte

nieuwe Scenic E-Tech 100% electric

In de jaren ’90 zorgde Renault voor een revolutie op de automarkt met de introductie van de baanbrekende Scenic. Hij trok de aandacht met zijn gestroomlijnde ontwerp, royale ruimte en de interieurkenmerken die zorgden voor het comfort van de bestuurder en de passagiers. De eigenschappen, het rijplezier en de veiligheid van de Scenic werden in de loop der jaren voortdurend verfijnd.

Het verhaal gaat nu verder in 2023. Het model hebben we opnieuw uitgevonden en is straks leverbaar in een 100% elektrische, technologisch geavanceerde en duurzame versie.

We hebben alles veranderd, behalve de naam.

Hou mij op de hoogte

nieuwe Renault Espace

Een eersteklas rit waarin je plaatsneemt op een met exclusief leder beklede loungestoel met comfortabele kussens. Tot wel 40 liter aan opbergruimte is verdeeld over het interieur, waaronder 25 liter voorin. De passagiers op de tweede rij beschikken over de meeste beenruimte in de categorie, terwijl de rugleuning over 31 graden kan worden versteld.

Hou mij op de hoogte

de toekomst kun je inhalen

De toekomstige productiemodellen van Renault staan bijna klaar om je te ontmoeten en de wereld te verkennen. De auto’s in de toekomst zullen nóg veiliger zijn en steeds autonomer gaan rijden. De inzittenden worden verbonden met de auto en de omgeving waarin ze rijden. Ben jij er klaar voor?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief, mis geen enkele onthulling meer en zorg dat jij niet ingehaald wordt!

Hou mij op de hoogte
HomeToekomstige modellen